Crashes on startup.

I've done everything listed here. https://steamcommunity.com/games/581320/announcements/detail/1716329664511659653

I've re-validated files too.

How can I play?

There's this mumbo Jumbo, courtesy of Ctrl+V
Fatal error: [File:Unknown] [Line: 1418] No outstanding IO, no nodes in the queue, yet we still have 'PackagesWithNodes' in the graph. 0x00007ffb025da388 KERNELBASE.dll!UnknownFunction [] 0x00007ff613b87b09 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613b19beb InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613ae6cf8 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613bbead8 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613ba5bd5 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613d02997 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613d02684 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613d08081 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613d0c64c InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613d0be5c InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff6138c6eb8 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff6138c7ef4 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613bc9269 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613d0e0f5 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff613d04d16 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff612d08c5f InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff612d0422a InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff612d0448a InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff612d0b9ef InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ff615565c77 InsurgencyClient-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00007ffb05083034 KERNEL32.DLL!UnknownFunction [] 0x00007ffb05841461 ntdll.dll!UnknownFunction []

I had an error after updating, too. I didn't do a "verify integrity" but instead a complete reinstall, and I got a Windows User Account Control notification every time I loaded the game. After a system restart, it disappears and everything works fine.

Looks like your connection to Focus Home Interactive - Official Forums was lost, please wait while we try to reconnect.