Joined
Last Online
Recent Posts
posted in BFG:A2 - Technical Feedback read more

Hi, it's a known issue and the devs are working on it. In the mean time there is a workaround if you want to finish the mission you just need to press the "play" button beneath the mini-map to resume the game, this should launch the cinematic and finish your campaign. Hope this helps !

posted in BFG:A2 - Technical Feedback read more

Hi, yes this was a known issue that's been fixed but unfortunately the fix is not retroactive so you will have to get rid of this escort ship or not use it anymore (if you don't want to). You will not encounter this bug on any new escort ships you made. Hope this helps !

posted in BFG:A2 - Technical Feedback read more

From what i can see on the benchmarks, the 760m is below the 660 (wich is the minimal required GPU to run the game) so it seems you might indeed be a little short with your GPU to run the game unfortunately

posted in BFG:A2 - Technical Feedback read more

Hi, we had some reports about crashes when selecting a fleet before and those player had GPUs that did not meet the minimal requirements for the game, could you send us a DxDiag at support@focus-home.com (with a link to this thread in the mail so that we can know it comes from you) ?

posted in BFG:A2 - Technical Feedback read more

Hi, yes it's a known issue and the devs are aware. Thanks for your report !

posted in BFG:A2 - Technical Feedback read more

Hi, the skill works (you can see the fx on enemy ships when you use it and it lasts 45 seconds just like it's indicated in the skill's tooltip) but no sound plays when you use the skill, it's been reported to the devs thanks !

posted in BFG:A2 - Technical Feedback read more

Hi, in what resolution are you playing ?

posted in BFG:A2 - Technical Feedback read more

Hi, it's been reported to the devs, thanks !

posted in BFG:A2 - Technical Feedback read more

Hi it has been reported to the devs, thanks !

posted in BFG:A2 - Technical Feedback read more

Hi yes it's been reported to the devs, thanks !


Looks like your connection to Focus Home Interactive - Official Forums was lost, please wait while we try to reconnect.