Location
Florida
Joined
Last Online

Signature

Beginner Mudrunner Mod maker
Blender user
My Fords:
77 Bronco, 302, 4bbl, Hei, C4, PS, PB, BCB-A/C, 33" KM2s, D44/Lock-Right Chromo axles, 9"/Grizzly locker,1 ton steering, Twin stick - D20
2017 F350 CCLB KR FX4
2005 F250 CCSB Lariat FX4

Recent Posts
posted in MudRunner - Modding read more

Nice, I'll be checking that out today.

posted in MudRunner - Modding read more

I'm thinking of going back one version until this gets figured out.

posted in MudRunner - Modding read more

Has anyone figured out this error yet?

posted in MudRunner - Modding read more

I'm lost in the video because I don't know anything about 3DS max, I wish there was a video showing this stuff in Blender.

posted in MudRunner - Modding read more

I think that's what I have, each shock/coilover has a top empty/bone and a bottom empty/bone and then I have a front axle bone, rear axle bone, and a center bone. the shocks/coilovers seem to follow their bones on the ends but bend in the middle. I wonder if I just have them weighted wrong?

I'll watch the video and see if it gives me any hint as to what I have wrong. Thanks for the link.

posted in MudRunner - Modding read more

Hey guys, what's the trick to making shocks/coilovers move right? Mine always look odd when they stretch out.

0_1533076616304_20180731183244_1.jpg

posted in MudRunner - Modding read more

If you just keep clicking OK (a bunch of times) on the error popup it will finish loading the mod and work sometimes.

posted in MudRunner - Modding read more

Anyone getting errors in game with spintires mod version 1.7.8? I'm getting this error.

"MountMod: EAccessViolation: Access Violation at address 05486c67 in module SpinTiresMod.v45bb.dll, read of address 00000000.

It seems like it happens mostly when the game is downloading a mod.

posted in MudRunner - Modding read more

@joridiculous said in Unable to load level:

@justafordguy 64x64 is the stock large map size. that is ~2048x2048

Thanks, I wonder why I'm having so much trouble in the editor even with 1024m x 1024m?

It works fine in the game but the editor is struggling and running out of memory.