Joined
Last Online
Recent Posts
posted in MudRunner - General Discussion read more

0_1557319958319_20190508142724_1.jpg

0_1557319967126_20190508142517_1.jpg

0_1557320126213_20190508124312_1.jpg
and once again, rework of the lighting system
why can get it right the first time
on US vehicles are all the marker lights on the front and on the side, orange or amber except for the last one on the tail which is red. There is no white marker in the front headlights .

0_1557328591718_20190508124333_1.jpg 0_1557328617714_20190508124327_1.jpg

posted in MudRunner - General Discussion read more

@sodoma
that does not bother me, my peterbilt is bulletproof
and resistant to any sasquatch😎
but the cessna looks very nice

posted in MudRunner read more

the Napco is not OP, especially on other maps,
I have tested it with all scout trucks,
in standard condition, the H1 Hummer is better than the Napco.
in direct comparison to my less powerful CHEVY_RED, the NAPCO has lost.
I have slightly revised the NAPCO: engine power + gearbox retuned.
Tires from the CHEVY K5 BLAZER with adjusted weight and traction.
retuned suspension and adjustment of vehicle weight and center of gravity (simply a typical TBT SETUP)
and now!! it's a little beast

posted in MudRunner read more

@morbid
on the PC you can correct it yourself,
You can do nothing on console.
but you can pray that a dev will notice it

posted in MudRunner read more

@morbid said in Vehicle Presentation - Introducing The Chevrolet NAPCO 3100:

...So is this thing supposed to be front-wheel drive while in 2WD mode?

you have not seen wrong, Napco 4x4 has front wheel drive. small mistake of the employee who wrote the xml
that's the original
<Wheel>
<RearWheel
ConnectedToHandbrake = "true"
HardpointOffsetY = "- 0:07"
SuspensionDamping = "0.3"
SuspensionMin = "- 0.3"
Suspension Strength = "0.05"
Torque = "full"
Type = "ford_f150_front"
/>
<Front Wheel
HardpointOffsetY = "- 0075"
Steering Angle = "40"
Steering castor = "6"
SuspensionDamping = "0.3"
SuspensionMin = "- 0.3"
Suspension Strength = "0.05"
Torque = "default"
Type = "ford_f150_front"
/>
</ Wheel>
and so it should be normal
<Wheel>
<RearWheel
ConnectedToHandbrake = "true"
HardpointOffsetY = "- 0.2"
SuspensionMin = "- 0.4"
Suspension Strength = "0.0422"
Torque = "default"
Type = "ford_f150_front"
/>
<Front Wheel
HardpointOffsetY = "- 0.2"
Steering Angle = "30"
Steering castor = "8"
Steering joint offset = "0.2"
SuspensionMin = "- 0.4"
Suspension Strength = "0.0425"
Torque = "full"
Type = ford_f150_front"
Parent frame = "BoneCabin_cdt"
/>
</ Wheel>

posted in MudRunner - General Discussion read more

@sodoma
UPS!!!! I hope the boss did not see that

posted in MudRunner read more

@alpscruiser
!
it looks like there is also a FORD CL9000 COE. GREAT


Looks like your connection to Focus Home Interactive - Official Forums was lost, please wait while we try to reconnect.