Server Crashing on Map Vote

0_1541786165132_server jam on loading map vote..png

it gets stuck right here
idk why

Here is my startup

InsurgencyServer Oilfield?Scenario=Scenario_Oilfield_Checkpoint_Security?port=27102?queryport=27115?MaxPlayers=8 -log -hostname="Random Junk”

Game.ini

=========================================================================

[Rcon]
bEnabled=False
Password=<Omitted>
ListenPort=<Omitted>

[/Script/Insurgency.INSGameSession]
AdminUniqueIds=<Omitted>
AdminUniqueIds=<Omitted>

[/Script/Insurgency.Inscoopmode]
bUseVehicleInsertion=true
FriendlyBotQuota=0
MinimumEnemies=5
MaximumEnemies=20

[/Script/Insurgency.INSGameInstance]
!MapCycle=ClearArray
MapCycle=(Scenario="Scenario_Farmhouse_Checkpoint_Insurgents")
MapCycle=(Scenario="Scenario_Oilfield_Checkpoint_Security")
MapCycle=(Scenario="Scenario_Farmhouse_Checkpoint_Security")
MapCycle=(Scenario="Scenario_Oilfield_Checkpoint_Insurgents")

[/Script/Insurgency.INSGameMode]
bKillFeed=True
bKillerInfoRevealDistance=True
FriendlyFireReflect=1
bKillerInfo=True

[/Script/Insurgency.INSMultiplayerMode]
MinimumPlayers=1
RoundLimit=3
WinLimit=1

[/Script/Insurgency.INSCheckpointGameMode]
DefendTimer=90
DefendTimerFinal=180
RetreatTimer=10
PostCaptureRushTimer=20
CounterAttackRespawnDPR=0.2
CounterAttackRespawnDelay=20
ObjectiveTotalEnemyRespawnMultiplierMin=1
ObjectiveTotalEnemyRespawnMultiplierMax=1
FinalCacheBotQuotaMultiplier=1.5

==========================================================================

I am open to any and all sugestion!!! 🙂
if there is anything else you would like me to show you please let me know were to find it and what it is.

Same in Linux, it seems like the map vote is not yet implemented. The only workaround is to extend the length of the game.

disabling voting seams to have fixed it. but it still kicks like half the group every time it changes maps

New World Interactive

Server Crashing on Map Vote

This issue was fixed today, please update your server.

THANK YOU SOOOOO MUCH!!!! I'll do that as soon as I get home!

just noticed the post is 3 days old lol. Ok should be updated already i'll just need to re-enable it when i get home 😛

Looks like your connection to Focus Home Interactive - Official Forums was lost, please wait while we try to reconnect.