Lost connection from server while in game.

I keep getting the message 'Lost connection to server' while playing. I dont have the standard loading issue, it just happens randomly, and i dont know what to do about it.

I (and all my friends) have the same problem and I tried everything, nothing helps. I'm thinking about refund.

My friends and I are getting the same issue in coop matches. Can't even make it to the first obj. before one of us disconnects.

Welp that sums it up, DEVS GET ON THIS SHIT

New World Interactive

@skagragler If only a few/one of you get this then that's caused by their network. In case all players drop from that session then the server crashed.

@arc I don't think it's our network problem. This occurs only in coop, if it's our end, this should happen also in versus.
Pretty much all coop games will end when all player have been disconnected one by one. They are not leaving because they disappear when running to objectives.
This problem came in some patch after second beta. You should investigate this.

Another game just had this problem and it was a typo in code that was very hard to find and took a lot of time.

Edit. Today I'm getting lost connection from versus too.

last edited by Niska

@Arc Update: The current patch is unplayable for me, I get kicked 80% percent of the time, and I haven't been able to complete a single match. This happens in coop and versus. I don't see how this is a network thing my side, this doesn't happen on any other game. I would love to play and give more feedback, but I just can't.

Edit: I should also add that I play with my friend and he also gets kicked, but not always in the same round.

last edited by spiderdaddy

@Arc I've looked all over for ports to forward but I can't seem to find anything. Know where I can find them?

@niska Yeah its not only coop, I get it in versus as well. I hope they fix it in the next patch.

Looks like your connection to Focus Home Interactive - Official Forums was lost, please wait while we try to reconnect.